het bedrijfsmatig verstrekken van dranken en/of etenswaren en/of logies;
horeca, categorie 1:
een
horecabedrijf, dat qua exploitatievorm aansluit bij winkelvoorzieningen
en waar naast overwegend niet ter plaatse bereide kleinere etenswaren
en in hoofdzaak alcoholvrije drank worden verstrekt.
horeca, categorie 2:
een inrichting
die geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van
maaltijden of etenswaren die ter plaatse genuttigd plegen te worden.
Daaronder worden begrepen: cafetaria/ snackbar, fastfood en
broodjeszakenlunchroom, konditorei, ijssalon/ijswinkel koffie en/of
theeschenkerij, afhaalcentrum, eetwinkels, restaurant;
horeca, categorie 3:
een inrichting
die geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van
(alcoholische) dranken voor consumptie ter plaatse, alsmede het
verstrekken van maaltijden of etenswaren die ter plaatse genuttigd
plegen te worden, alsmede (in sommige gevallen) de gelegenheid biedt
tot dansen; Daaronder worden begrepen: café, bar,
grand-café, eetcafé, danscafé, pubs, juice- en
healthbar;
horeca, categorie 4:
een inrichting
die geheel of in overwegende mate gericht is op het bieden van vermaak
en ontspanning (niet zijnde een recreatieve voorziening) en/of het
geven van gelegenheid tot de dansbeoefening, al dan niet met levende
muziek en al dan niet met de verstrekking van dranken en kleine
etenswaren: Daaronder worden begrepen: discotheek/dancing,
nachtcafé en een zalencentrum (met nachtvergunning);
horeca, categorie 5:
een inrichting
die geheel of in overwegende mate is gericht op het verstrekken van
nachtverblijf. Daaronder worden begrepen: hotel, motel, pension en
overige logiesverstrekkers;